O nama

Dobrodošli na stranice Tvornice električnih žarulja u Zagrebu

TEŽ trgovina d.o.o. nastala je iz tvrtke TEŽ d.d. osnovane još 1929.god. koja je proizvodnju započela sa žaruljama s užarenom niti. Tijekom godina vlastitim razvojem i u suradnji s poslovnim partnerima, proizvodnja i plasman proširio sa i na nove izvore svjetlosti kao što su štedne žarulje, LED žarulje i dr.

Danas je TEŽ trgovina d.o.o. snažan distributer raznih izvora svjetlosti: LED žarulje, halogene žarulje, štedne žarulje, Fluorescentne cijevi, žarulje sa žarnom niti i visokotlačne žarulje sa izbojem u plinu.

Kontinuiranim praćenjem zahtjeva tržišta i pravovremenim reakcijama na iste TEŽ trgovina d.o.o. nastojati će i dalje zadovoljavati potrebe kupaca stalnim proširivanjem ponude žarulja.

Kvaliteta žarulja garantirana je našim opsežnim ispitivanjima u cilju zadovoljenja svih naših zahtjeva.

Naš laboratorij za svjetlotehnička mjerenja, te stalna kontrola kvalitete proizvoda prema propisanim standardima EU garantira sadašnjim i budućim kupcima visoku kvalitetu proizvoda marke TEŽ.

Kao snažnog distributera odlikuje nas visoka profesionalnost, dugoročni partnerski odnosi, dugogodišnje iskustvo u poslovanju, motivirani i stručni zaposlenici u nabavi, kontroli, prodaji i distribuciji naših proizvoda i usluga.

TEŽ trgovini d.o.o. dodijeljen je certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima ISO 9001:2000.