Tež trgovina d.o.o. Naslovna Sadržaj  English
 

TEŽ trgovina d.o.o.

 

Adresa
HR-10000 Zagreb
Folnegovićeva 10

 

Telefon
++385 0(1) 61 87 138
++385 0(1) 61 87 097

 

Fax
++385 0(1) 61 87 128

 

E-mail

Dobrodošli na stranice Tvornice električnih žarulja u Zagrebu

 

TEŽ trgovina d.o.o. nastala je iz tvrtke TEŽ d.d. osnovane još 1929.god. koja je proizvodnju započela sa žaruljama s užarenom niti. Tijekom godina vlastitim razvojem i u suradnji s poslovnim partnerima, proizvodnja i plasman proširio sa i na nove izvore svjetlosti kao što su fluorescentne cijevi, žarulje za javnu rasvjetu i dr.

 

Danas je TEŽ trgovina d.o.o. snažan distributer raznih izvora svjetlosti: obične žarulje (žarulje za kućanstva), svijeća žarulje, žarulje oblika kugle, reflekta žarulje, signalne, rezista (žarulje za posebne uvjete), semaforske, niskonaponske, visokovatne, halogene, štedne žarulje, infracrvene, fluorescentne cijevi, starteri za FC cijevi.

 

Žarulje za javnu rasvjetu veoma su važan dio asortimana, a čine ih: živine žarulje, natrijeve, fluosol i metalhalogene žarulje.

 

Kontinuiranim praćenjem zahtjeva tržišta i pravovremenim reakcijama na iste TEŽ trgovina d.o.o. nastojati će i dalje zadovoljavati potrebe kupaca stalnim proširivanjem ponude žarulja.

 

Kvaliteta žarulja garantirana je našim opsežnim ispitivanjima u cilju zadovoljenja svih naših zahtjeva.

 

Naš laboratorij za svjetlotehnička mjerenja, te stalna kontrola kvalitete proizvoda prema propisanim standardima EU garantira sadašnjim i budućim kupcima visoku kvalitetu proizvoda marke TEŽ.

 

Kao snažnog distributera odlikuje nas visoka profesionalnost, dugoročni partnerski odnosi, dugogodišnje iskustvo u poslovanju, motivirani i stručni zaposlenici u nabavi, kontroli, prodaji i distribuciji naših proizvoda i usluga.

 

TEŽ trgovini d.o.o. dodijeljen je certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima ISO 9001:2000.

 

Katalog proizvoda KATALOG PROIZVODA
Naš katalog proizvoda možete pregledati i/ili skinuti u PDF formatu ovdje.